Bestuur

Bestuur 2021-2022

 

Voorzitter: Robin Hermans

Vicevoorzitter: Jelle Klauwer

Secretaris: Joske Wein

Penningmeester: Garnik Barseghyan


Robin Hermans is masterstudent International and European Law Advanced en studeert aan de Radboud Universiteit sinds september 2017. Robin is sinds 2018 lid van Rota Carolina en vervult dit jaar de taak van voorzitter van Rota Carolina. Robin is verantwoordelijk voor de representatie van de vereniging bij externe partijen. In het jaar 2020-2021 vervulde hij al de taak van secretaris binnen onze vereniging. Daarnaast coördineert hij dit jaar de informele commissie en is daarnaast werkzaam als onder andere student-tutor en verzorgt hij tentamentrainingen.


Jelle Klauwer is dit jaar de vicevoorzitter van Rota Carolina. Hij rondt binnenkort zijn bachelor af en is lid van Rota sinds 2018. Naast het coördineren van wedstrijden en het assisteren van de voorzitter leidt hij de pleittrainingscommissie en de marketing-commissie. Daarmee is hij ook verantwoordelijk voor het profileren van de vereniging op de sociale media.


Joske Wein is dit jaar de secretaris van Rota Carolina. Zij is bezig met het laatste jaar van haar bachelor en lid van Rota sinds 2018. Zij is verantwoordelijk voor de interne communicatie en zij begeleidt de formele commissie.


 width=

Garnik Barseghyan is dit jaar de penningmeester van Rota Carolina. Hij is bijna klaar met zijn bachelor Nederlands Recht en lid van Rota sinds 2020. Naast het bijhouden van de financiën en het verzorgen van contact met sponsoren begeleidt hij de NPW-commissie.