Merchandise

Rota Carolina is hét pleitgenootschap van de Nijmeegse rechtenfaculteit. Heb je passie voor het pleiten of lijkt het je leuk om dit bij onze fanatieke en gezellige vereniging te ontwikkelen? Kom dan een keertje kijken op een van onze pleitavonden!

Pleitavond bijwonen?

Wat doen wij?

Pleiten

Bij Pleitgenootschap Rota Carolina leer je pleiten als een echte advocaat. Onze ervaren leden leren jou alles wat je moet weten over het pleiten. Het pleiten is ook een goede vaardigheid om te beheersen wanneer je een baan buiten de advocatuur ambieert! Iedere twee weken wordt op maandagavond een pleitavond georganiseerd.

Pleitwedstrijden

Gedurende het hele jaar zijn er verschillende wedstrijden waaraan onze leden kunnen deelnemen. Tijdens deze wedstrijden strijden zij tegen studenten vanuit het hele land om de winst. Wedstrijden zijn er voor beginners, ervaren pleiters en alles daar tussenin!

Formele activiteiten

Regelmatig gaat Pleitgenootschap Rota Carolina op bezoek bij een van haar sponsoren. Daarnaast wordt er ieder jaar een pannenkoekenlezing georganiseerd, waarbij een interessante spreker te gast zal zijn!

Gezelligheid

Iedere pleitavond wordt afgesloten met een gezellig borrel zodat je je studiegenoten beter leert kennen. Daarnaast wordt er iedere maand een gezelligheidsactiviteit georganiseerd.

Het 35e bestuur der Pleitgenootschap Rota Carolina

Julie den Haak

Julie den Haak

Voorzitter

Ainhoa Asenjo-Fernandez

Ainhoa Asenjo-Fernandez

Vice-voorzitter

Michiel Tibben

Michiel Tibben

Secretaris

Sjoerd Winters

Sjoerd Winters

Penningmeester