Contact

Algemeen

Rota Carolina zorgt voor haar leden. Mocht je onverhoopt met iets zitten en erover willen praten, dan kun je terecht bij de vertrouwenscontactpersoon. Deze persoon heeft een geheimhoudingsplicht. Zonder expliciete toestemming zal de inhoud van de gesprek(ken) geheim blijven. Niemand buiten de betrokkene en de vertrouwenscontactpersoon, ook het bestuur niet, neemt kennis van de gesprekken. De vertrouwenscontactpersoon kan fungeren als luisterend oor voor persoonlijke problemen van iedere aard of als bemiddelaar bij conflicten. Beide geschieden slechts met uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene.

Contactgegevens van de vertrouwenspersoon – +31 6 57114375 & theoharmsentheo@gmail.com

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Theo Harmsen

Hoi! Ik ben Theo en ik ben sinds de alv van 29 september de nieuwe vertrouwenscontactpersoon (VCP) van Rota Carolina. Je zult me misschien niet zo vaak zien bij de activiteiten, dat komt omdat ik nu een bestuursjaar doe bij mijn studentenvereniging. Hierdoor heb ik wel de nodige ervaringen in de omgang met allerlei mensen en met het bieden van een luisterend oor op kunnen doen. Ook ben ik zorgzaam, enthousiast en sta ik altijd klaar voor de mensen om mij heen. Je mag me altijd appen/bellen/mailen als je ergens mee zit. Ik maak graag tijd voor je vrij!

Declaratieformulier

Naam (t.a.v. wie moet het bedrag overgemaakt worden)(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
welk bedrag wilt u declareren
Beschrijf in hoeverre de bon voor rekening van de Rota moet komen en waarom.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    Contactinformatie

    Mocht je een vraag hebben, neem dan vooral contact met ons op. Dit kun je doen door het formulier op deze pagina in te vullen of door ons een mail te sturen.

    bestuur@rotacarolina.nl

    Montessorilaan 10, 6525 HR Nijmegen