Pleitavonden

De Rotazaal in het Grotiusgebouw

De pleitavonden vinden plaats op maandagen van 19.30 tot 21.30 uur in de grote Rotazaal in het Grotiusgebouw (GR -1.060). Bekijk onze agenda (rechts) voor een overzicht van alle aankomende pleitavonden en bijbehorende locaties. De pleitavonden worden gezellig afgesloten met een borrel bij Café Piet Huisman (slechts 5 minuten fietsen vanaf het Grotiusgebouw). Ook studenten die voor het eerst een pleitavond komen bijwonen, zijn op de borrel van harte welkom.

Pleitavond bijwonen?

Heb je passie voor het pleiten of lijkt het je juist leuk om dit bij onze fanatieke en gezellige vereniging te ontwikkelen? Kom dan een keertje kijken op een pleitavond! Aanmelden voor een pleitavond via onderstaand formulier!

Aanmeldformulier pleitavonden

Je kunt je hier aanmelden voor onze pleitavonden. Van tevoren zal er ook altijd een groepje leden samen eten bij Cafetaria de Fest. Mocht je met ons mee willen vinden wij dat hartstikke gezellig! Dan zien we je graag uiterlijk 17:30 in de hal van het Grotius. Mocht je de groep kwijt zijn, bel dan Begüm (onze secretaris) op 06 42074629.

Training Rota Criminalis

Kan jij nog wel wat feedback gebruiken voor jouw Rota Criminalis pleidooi? Kom dan zeker langs tijdens deze training, speciaal gericht op het vak. Je kunt hier je eigen voorbereide pleidooi houden om zo feedback te krijgen. Heb je deze nog niet geschreven? Je kunt ook tips krijgen om jouw casus om te zetten in een goed pleidooi. Kom dus zeker langs tijdens deze training, we zien je graag verschijnen!

Naam(Vereist)
Welke rol heb je?(Vereist)