Pleitavonden

De Rotazaal in het Grotiusgebouw

De pleitavonden vinden plaats op maandagen van 19.30 tot 21.30 uur in de grote Rotazaal in het Grotiusgebouw (GR -1.060). Bekijk onze agenda (rechts) voor een overzicht van alle aankomende pleitavonden en bijbehorende locaties. De pleitavonden worden gezellig afgesloten met een borrel bij Café Piet Huisman (slechts 5 minuten fietsen vanaf het Grotiusgebouw). Ook studenten die voor het eerst een pleitavond komen bijwonen, zijn op de borrel van harte welkom.

Pleitavond bijwonen?

Heb je passie voor het pleiten of lijkt het je juist leuk om dit bij onze fanatieke en gezellige vereniging te ontwikkelen? Kom dan een keertje kijken op een pleitavond! Aanmelden voor een pleitavond via onderstaand formulier!

De eerstvolgende pleitavond zal plaatsvinden op maandag 7 feburari van 19.30-21.30 in de Rotazalen (Gr. -1.060 en -1.065).

Wij zijn gebonden aan de maatregelen van de Rijksoverheid omtrent het coronavirus. Leden dienen zelf voor een mondkapje te zorgen, indien er een activiteit op de uni plaatsvindt. Dat betekent dat degenen die meewillen naar een horecagelegenheid, zelf dienen te zorgen voor een geldig toegangsbewijs (één van de drie g's: getest, gevaccineerd, genezen). Voor de pleitavond en andere juridisch-inhoudelijke activiteiten geldt dit niet en zal dit ook niet verplicht worden, ook niet in de vorm van zelftests. Wel raadt het bestuur van Rota Carolina (in lijn met de richtlijnen van het RIVM) iedereen aan regelmatig een zelftest te doen en verzoeken wij iedereen met klachten die nog geen officiële testuitslag heeft, thuis te blijven.