Informele activiteiten

Naast het organiseren van allerlei formele activiteiten zoals pleitavonden, lunchlezingen, kantoorbezoeken en bezoeken aan rechtbanken, is Rota Carolina ook vooral een gezellige vereniging met borrels (na élke pleitavond), spelletjesavonden en andere informele activiteiten. Kijk vooral eens in ons fotoalbum voor een sfeerimpressie.

Hieronder kun je je aanmelden voor informele activiteiten, we zien je graag daar!

Bierproeverij 30 november

Donderdag 30 november gaan we met Rota Carolina bij Café 't Haantje gezellig bier proeven! Bijzijn = meemaken, want er komt deze avond ook nog een mystery guest geregeld door de informele commissie. Hopelijk tot dan!

Naam(Vereist)
Drankkeuze(Vereist)

Kerstdiner

Vrijdag 22 december, stipt 18:00 uur, is het weer tijd voor het traditionele Rota kerstdiner! De informele commissie heeft haar best gedaan er dit jaar ook weer een geslaagde editie van te maken. Het diner zal plaatsvinden bij de Waagh Nijmegen (Grote Markt 26, 6511 KB). Aanmelden kan tot en met 11 december, maar wij hanteren een vol=vol beleid. Het is daarom van belang je snel aan te melden voor deze gezellig avond! Kosteloos afmelden kan tot en met 14 december. LET OP: Je bent pas aangemeld als de eigen bijdrage van €22,50 betaald is. https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=8RcJEzlTTKmNdkEelSN3YA Betalen doe je door gebruik te maken van voorgaande link, of boek handmatig €22,50 over naar NL06RABO0160516323 onder vermelding van 'Eigen bijdrage kerstdiner 2023'.

Naam(Vereist)
Vul 'geen' in, indien niet van toepassing.
Voorgerecht(Vereist)
Hoofdgerecht(Vereist)
Nagerecht(Vereist)
Drankvoorkeur (vrijblijvend, ter kostenindicatie)(Vereist)
Alumnus/lid(Vereist)
Betaling(Vereist)