Activiteiten

Als pleitvereniging organiseert Rota Carolina verschillende soorten activiteiten door het jaar heen. Elke twee weken op maandag organiseren wij een pleitavond, een keer per maand een informele activiteit en tussendoor lunchlezingen, kantoorbezoeken en andere formele activiteiten! Ontdek Rota Carolina op onderstaande foto’s, of neem een kijkje in het fotoalbum.

Heb je passie voor het pleiten en lijkt het je leuk om dit bij onze fanatieke en gezellige pleitvereniging verder te ontwikkelen? Kom dan een keertje vrijblijvend kijken op een pleitavond! Aanmelden kan hier. Proef je liever eerst de sfeer onder de mensen? Kom dan vooral naar onze eerste activiteit, Rota Open Air!mr. Chris van de Kraats komt een lezing geven over bestuurdersaansprakelijkheid in faillissement. Aandachtig wordt er geluisterd en later gepleit over een lastige casus, geschreven door enkele leden van Rota Carolina!


 


Een delegatie van leden van Rota Carolina nemen op 15 februari 2020 deel aan de Abraham de Pinto-competitie in Maastricht! Wil je meer foto’s van pleitwedstrijden? Kijk dan in het fotoalbum!


 

Een terugblik naar het kerstdiner op 20 december 2019 in restaurant Valdin. Op de foto de helden van de Informele commissie 2019/2020: Fenne Broers, Jurre Ghielen (commissaris Informeel ’19/’20, penningmeester ’20/’21), Femke Oosterbaan Martinius, Kim Schrijver (penningmeester ’19/’20) en Giulia Ledda (commissaris Informeel ’20/’21)