Lidmaatschap

Aanmelden als lid!

Ben je zelfs zó enthousiast dat je toch direct lid wil worden? Dat kan! De contributie bedraagt €15 per jaar. Meld je snel aan via onderstaand formulier!

Inschrijfformulier lidmaatschap

Vul onderstaand formulier in als je lid wilt worden bij de Rota Carolina!

Naam(Vereist)
Studiejaar(Vereist)


Uitschrijven

Leden die zich willen uitschrijven voor Pleitgenootschap Rota Carolina, kunnen hiervoor alleen maar een mailtje met je naam en je verzoek te sturen naar bestuur@rotacarolina.nl. Je ontvangt hierna bericht van de secretaris en je persoonsgegevens worden verwijderd uit onze administratie. Je kunt je tevens aanmelden als alumnus/-a van de Rota Carolina. In plaats van een mailtje te sturen, kun je ook onderstaand formulier invullen.

Uitschrijfformulier (een mail sturen mag ook)

Vul dit formulier in als je je lidmaatschap wilt opzeggen. Mocht je alumnus/alumna willen worden, dan vergeet dit vakje niet aan te kruisen. De secretaris zal per e-mail je uitschrijving (en eventuele inschrijving als alumnus/-a) zo spoedig mogelijk bevestigen.

Naam
Geslacht
Ik wil mij als alumnus/alumna aanmelden
Indien je "ja" aankruist, dan ga je akkoord met verwerking van deze gegevens door de Rota Carolina. Hoe er met deze gegevens wordt omgegaan, is terug te vinden in de privacyverklaring onder het knopje "documentatie"